Vasile Miriuta este noul antrenor al lui CFR Cluj! Petre Grigoras, demis!

1252

Imagini de la antrenamentul echipei nationale a Romaniei. Antrenament Romania.Vasile Miriuta este noul antrenor al lui CFR Cluj, dupa ce Petre Grigoras a fost demis de actionarul gruparii clujene, Arpad Paszkany.

„Din pacate nu pot fi multumit de echipa, e cea mai slaba jumatate de sezon de cand m-am implicat in fotbal. Nu pot fi multumit de anul 2013, dar speram ca odata cu trecerea in noul an sa ajungem la un nivel mai ridicat. Incercam sa terminam sezonul cat mai aproape de podium, poate un loc patru. Sa vedem daca vom prinde un loc de Europa sau nu. Noi de regula cand alegem antrenorii facem un portret robot, apoi incercam sa-l potrivim pe persoanele reale care pot ocupa acea functie. Am dorit un antrenor care sa fie din generatia mai tanara, care sa aiba foame de rezultate, sa aduca un plus echipei. El are drept obiectiv sa castige cat mai multe puncte in acest semiretur si daca e posibil locul patru. Dar nu e un obiectiv trasat intr-un mod absolut, este doleanta noastra. Asta ne-am dori de la noul antrenor. Cred ca antrenorii din noua generatie sunt mai adaptati la noile cerinte, mai ales daca vine cu un preparator fizic pregatit in acest sens. Trebuie sa fie o reteta mai buna”, a declarat Paszkany, la Dolce Sport.

Oficialul clubului clujean a precizat ca s-a despartit de Grigoras pastrand relatia de prietenie cu acesta. Paszkany a adaugat ca e posibil ca in viitor Grigoras sa se intoarca pe banca tehnica a echipei CFR Cluj:

„Grigoras este un om respectabil, ramane un prieten, imi pare rau ca nu am reusit impreuna mai mult. Usa nu se inchide, asa cum Andone a revenit la CFR, usa ramane deschisa. Si el poate sa revina”.

Vasile Miriuta a antrenat in acest sezon formatia Ceahlaul Piatra Neamt, la conducerea careia fusese instalat in vara. In varsta de 45 de ani, Miriuta antrenase inainte de Ceahlaul echipa a doua a gruparii germane Energie Cottbus.

Dupa 19 etape, CFR Cluj ocupa locul 7 in clasamentul Ligii I, cu 28 de puncte. Petre Grigoras a preluat echipa CFR Cluj in etapa a V-a a Ligii I, cand l-a inlocuit pe Mircea Rednic.

Sursa: mediafax.ro