Vasluiul ajuta Vointa Sibiu cu trei jucatori

430

Luni sunt asteptati sa ajunga la Sibiu inca 3 jucatori de la FC Vaslui. Este vorba de atacantul Razvan Neagu (25 ani), de Sergiu Popovici (19 ani) si de inca un fundas central, Walter Heil. 

Daca, in cazul primilor doi, s-a luat deja o decizie, Heil – jucator transferat in aceasta vara de gruparea moldava de la Olimpia Satu Mare – va sustine probe de joc. Legat de Tudor Mandrusca, un atacant de 23 de ani, 1,92 metri, tehnicianul Dorin Zotinca si-a facut o prima impresie buna: „Are un fizic impunator.

Colaborare cu Selimbarul

Dupa mai multe runde de negocieri, CSU Vointa este pe cale sa semneze un contract de colaborare cu Consiliul Local Selimbar si mai multe firme din localitatea situata in imediata vecinatate a Sibiului. „Consiliul Local Selimbar vrea sa se alature proiectului nostru. Alaturi de acesta vor mai veni cateva firme din Selimbar. Luni (n.a. astazi), la ora 13.00, e convocata Adunarea Generala a clubului si bugetul pentru noul sezon. In proportie de 90 la suta vor fi modificari in AG”, a declarat presedintele clubului, Ioan Hambasan.