Veste FABULOASA pentru „caini”. Dinamo are RASPUNSUL Tribunalului in vederea iesirii din INSOLVENTA! Incepe o noua era in Stefan cel Mare

435

Dinamo afla astazi daca iese din insolventa.

UPDATE: Tribunalul a ramas in pronuntare, iar verdictul oficial va fi anuntat in cel mult 24 de ore. Conform unor surse ProTV, clubul va iesi sigur din insolventa in urma termenului de astazi.

Dinamo este primul club care scapa de datoriile de milioane de euro. De maine Incepe o noua era in Stefan cel Mare.

Conform regulamentului UEFA, Dinamo nu va avea voie sa joace in competitiile europene in sezonul viitor, insa conducerea clubului vrea sa obtina o derogare.

15 luni au trecut de cand Dinamo a solicitat intrarea in insolventa.


Tribunalul Bucuresti judeca astazi, 23 septembrie, dosarul lui Dinamo, club aflat in insolventa din luna martie a anului trecut. Judecatorii au amanat termenul initial, astfel ca alb-rosii asteapta acum cu sufletul la gura decizia, pentru a afla daca vor putea juca in cupele europene din sezonul 2017/18.

Mircea Rednic anunta in urma cu mai multe zile ca este increzator si ca patronul Ionut Negoita i-a dat asigurari ca echipa va iesi din situatia dificila.

„Iesim sigur din insolventa, eu am mare incredere. Sunt sigur ca lucrurile se vor schimba mult la Dinamo. Eu stiu ce am discutat cu domnul Negoita si avem sperante mari sa iesim din insolventa”, a declarat Rednic.

sursa: sport.ro