Vestea ASTEPTATA de milioane de stelisti. CSA Steaua si FCSB au ajuns la o INTELEGERE. Ce se intampla in cel mai scurt timp

497

Vestea pe care o asteptau milioane de stelisti. 

Scandalul siglei pare sa fi ajuns la un final. Stelistii au negociat cu Armata si au ajuns la o intelegere, anunta editia tiparita a Gazetei. Echipa lui Gigi Becali se va intoarce in Ghencea si, mai mult, isi va recapata si vechea sigla inapoi.

Echipa lui Radoi va putea incepe antrenamentele in baza din Ghencea, acolo unde vor si juca meciurile oficiale, fiind cea mai buna veste pentru staff-ul tehnic, ce asteapta de un an de zile rezolvarea problemei pentru a reveni pe Ghencea.

Si asupra siglei s-au inteles cele doua parti. Actele au fost facute deja, urmand a fi semnate de sefii din Minister, intre CSA si Steaua lui Gigi ajungandu-se la o intelegere.

Steaua si-a pierdut dreptul de folosire a siglei anul trecut, cand o decizie judecatoreasca i-a inapoiat CSA-ului drepturile asupra brandului Steaua, ce include numele si emblema veche. Echipa lui Becali s-a redenumit FCSB si si-a schimbat si sigla.

sursa: sport.ro