Victor Becali: Mergem sa ne dovedim nevinovatia in alta parte!

553

Victor Becali a declarat luni ca va respecta decizia Curtii de Apel Bucuresti, care l-a condamnat la sapte ani de inchisoare in Dosarul Transferurilor, si va face recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie la aceasta hotarare.

„Vom discuta cu avocatii sa pregateasca recurs. Ce pot sa spun altceva? Nu stiu daca intr-un rechizitoriu se poate spune ca este foarte probabil ca banii sa fi ajuns la Ioan si Victor Becali. Trebuia sa existe o demonstratie a unui circuit financiar. Poate fi condamnat un om la sapte ani pentru ca «este foarte probabil» si pentru ca exista un prejudiciu estimat? Prejudiciul nu poate fi estimat, trebuie sa fie cert. Nu am alta posibilitate decat sa respect sentinta si sa urmez caile legale. Nu ni s-a aprobat o expertiza financiar-contabila. Nu stiu de ce. Mergem sa ne dovedim nevinovatia in alta parte. Stiu ca in zece zile trebuie depus recurs, dar mai intai trebuie sa vina motivarea deciziei”, a spus Victor Becali la Sport.ro.

Impresarul Victor Becali a fost condamnat luni, de Curtea de Apel Bucuresti, la sapte ani de inchisoare cu executare si interzicerea unor drepturi pentru sapte ani, pentru inselaciune, in Dosarul Transferurilor.