VIDEO Ciobanu a castigat GALA SUPERKOMBAT de la Craiova!

513

ciobanuSebastian Ciobanu a castigat turneul piramidal de la Superkombat World Grand Prix de la Craiova si s-a calificat pentru al doilea an consecutiv la Final Elimination.

Catalin Morosanu, Benjamin Adegbuyi si Claudiu Badoi si-au invins si ei adversarii, in timp ce singurul tricolor care a pierdut a fost Ionut Atodiresei, care a facut insa cel mai spectaculos duel al serii, se arata intr-un comunicat remis AGERPRES.

Transmis in direct in 80 de tari de pe 4 continente, evenimentul a avut si doua premiere la nivel mondial in sporturile de contact, un show cu roboti, Evolution, care a deschis seara, pentru ca mai apoi, cei 12 sportivi sa fie prezentati in acordurile orchestrei Teatrului Liric din Craiova pe celebra cantata „O Fortuna”.

In prima semifinala a evenimentului din Banie, Ciobanu a trecut de rusul Vladimir Toktasinov, in timp ce in actul final al galei l-a invins dupa o runda suplimentara pe spaniolul Frank Munoz, cel care in primul meci castigase cu germanul Nikolaj Falin. Soarta finalei a fost decisa de punctul pe care arbitrul CezarGheorghe i l-a scazut spaniolului in repriza suplimentara pentru lovituri repetate sub centura. Gratie acestei victorii, Ciobanu va lupta in noiembrie in Superkombat Final Elimination, fiind singurul roman calificat pentru al doilea an consecutiv.

Fostul numar 8 mondial Benjamin Adegbuyi a reusit sa isi ia revansa in fata surinamezului Jairzinho Rozenstruik in urma unui meci tactic aproape perfect, in timp ce singurul roman care a luptat pentru milionul de dolari in finala K-1 de la Zagreb, Catalin Morosanu a revenit cu succes in ring, castigand printr-un KO spectaculos cu Eduardo Mendes.

Invingator a fost si Claudiu Badoi, care l-a invins pe grecul Stelios Papadopoulos, intr-un super-fight in limitele categoriei -71 de kilograme si a devenit astfel challenger obligatoriu la titlul mondial Superkombat.

La eveniment au asistat oficiali din Azerbaidjan, Turcia, Austria si Grecia, care au discutat cu Eduard Irimia posibilitatea organizarii unor gale Superkombat in tarile respective. Urmatorul World Grand Prix este programat pentru 28 septembrie, dar pana atunci, promotia romaneasca va organiza un nou eveniment New Heroes in Dubai (Emiratele Arabe Unite), pe 31 mai.