VIDEO FOTO Sute de fani dar si jucatori ai Vointei au protestat la Sibiu impotriva desfiintarii echipei

417

Suporteri, antrenori si jucatori deopotriva au participat la un miting de protest avut loc joi seara la Sibiu. Toti si-a aratat sustinerea si dragostea neconditionata pentru Vointa. Cei 400 de fani au afisat bannere in care au condamnat politica autoritatilor locale de a nu sustine sportul in general, dar si un mesaj de sustinere pentru U Craiova.

Cu lacrimi in ochi. Asa s-a incheiat marsul de protest al fanilor fotbalului din Sibiu. Tineri si adulti deopotriva au participat la un miting care ar trebui sa sensibilizeze primaria locala, Consiliul Judetean Sibiu, dar si afaceristii locali pentru a salva Vointa Sibiu de la desfiintare.

Anuntul facut zilele trecute de patronatul clubului prin care se spunea ca Vointa se va retrage din liga 2 a tulburat apele in sanul suporterilor.

Si fotbalisti din lotul echipei, printre care Beza, Dudita sau Zavoi, alaturi de Florin Berta sau Nelutu Luca au strigat si ei cat au putut de tare ca ”VOINTA NU MOARE!”.

Trecatorii aflati prin centrul Sibiului i-au aplaudat pe protestararii care nu au uitat sa ”taxeze” slaba sustinere din partea primariei Sibiu si lipsa totala de sustinere din partea Consiliului Judetean Sibiu.

”Ne-au fuat fotbalul. Ne-au furat un mod de viata. Ne-au furat viata! Ce facem noi sambata daca Vointa nu va mai juca pe stadion? Vointa este viata noastra” a spus Sergiu Rizea, unul din liderii suporterilor Vointei Sibiu.

Vineri trimit hartia la FRF

Jucatorii Vointei au fost anuntati oficial ca echipa se retrage. Ei au predat deja echipamentul catre club. De altfel la stadionul Municipal din Sibiu cei de la Vointa au strans tot ce se putea strange.

”NE-au spus ca nu mai continuam si ca suntem liberi sa depunem memorii la Federatie. Am predat echipamentul.. A fost dureros. Nici nu va inchipuiti. E gol la stadion acum. Numai o minune mai poate salva fotbalul aici. Cu toti suntem tristi”, a spus Eugen Beza venit la protest alaturi de alti cativa jucatori.