VIDEO Gabi Balint vedeta la o parada de motociclete din Sibiu. Vezi ce spune despre Steaua lui ”Reghe”

396

Cele mai apreciate motociclete din lume, au fost vedetele speciale ale unei parade ce a avut loc astazi la Sibiu. Printre participanti s-a numarat si fostul antrenor si jucator al Stelei, Gavrila Pele Balint, care a marturisit ca Harley – Davison este slabiciunea vietii sale.

”E frumos din cand in cand asa sa mai iesi din peisajul fotbalistic si e placut. Suntem prieteni. Facem plimbari. Pacat ca e cald acum, dar in rest e perfect. Sibiul e un oras superb. Iesim la plimbari din cand in cand. Facem parte dintr-o organizatie HOC care e modiala. Nu am pus-o la concurs ca as fi castigat sigur. Glumesc. Toate sunt frumoase. E foarte greu sa gasesti doua motociclete identice. Fiecare si-o face in felul lui. Eu am ales o tema a unui indian razboinic. Nu am botezat-o. (…) Harley e unic. E in primul rand sunetul motorului care e unic, apoi e mai mult faptul ca te bucuri de plimbare. Nu mergem tare, nu ne place viteza. Ne place sa simtim aerul si cu o muzica buna din cand in cand tacamul e complet” a spus Balint.

Se bucura pentru Steaua, dar ii avertizeaza sa aiba grija la Medias

Fostul tehnician al Stelei l-a felicitat pe Reghecampf pentru calificarea in Europa League si crede ca ros-albastrii vor accede fara probleme in grupe. ”Steaua ce sa zic. A jucat bine in ultimele meciuri. Ma bucur ca s-a calificat si eu sunt sigur ca va intra in grupele Europa League” a spus Balint. Totus acvesta ii avertizeaza pe stelisit ca la Medias o sa aiba meci greu.  ”Acum dupa succesul acesta e un pic greu sa pastrezi aceeiasi concentrare insa sigur ei trebuie sa inteleaga ca fiecare meci e important, mai ales pentru campionat care chiar daca e lung, e nevoie de punctele mai ales cu echipele care sunt considerate inferioare sau mai mici.Mediasul nu e echipa care se bate pentru titlu. Au nevoie de concentrare in totdeauna si mai ales duminica seara ca sa castige cu Gaz Metan” a mai spus Balint.