LIGA 1

VIDEO Iasiul traieste! A batut pe U Cluj cu 4-0

Liviu Ciobotariu si-a salvat, pentru moment, scaunul de antrenor al iesenilor dupa o victorie zdrobitoare impotriva “sepcilor rosii”.
O mina de oameni a mai stat aseara linga CSMS Iasi, echipa ce marcase un singur gol in ultimele opt runde, condusa de un presedinte, Florin Prunea, care a refuzat sa plece din Copou desi a fost demis.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Fidelitatea fanilor a fost rasplatita repede, Keita deschizind scorul in minutul 3. Clujul a avut posibilitatea de a reintra in joc in minutul 14, cind Cleiton a trimis peste poarta, dar a cazut peste sapte minute, cind Szilagyi a provocat un penalty, transformat de Tincu, si a fost eliminat. Restabilirea echilibrului numeric, dupa o intrare dura a lui Petrovici (35), nu a oprit fluxul de goluri al gazdelor, care a continuat dupa cadoul oferit de Balauru lui Straton (42).

Oaspetii nu au dezarmat nici la 3-0, insa Dinu (45), Cleiton (46 – bara) si Gheorghe (52) au ratat ocazii importante de relansare a jocului. Zarurile au fost definitiv aruncate dupa reusita lui Tiganasu, din minutul 62, care a inchis tabela la un scor incredibil chiar si pentru gazde.

Rezultatul ii salveaza scaunul lui Ciobotariu si renaste sperantele de salvare in Copou.

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP