VIDEO Portarul Luceafarului Oradea a ramas fara un rinichi dupa meciul cu UTA Arad!

544

Clipboard01Portarul echipei Luceafarul Oradea, Dumitru Paul, a suferit o interventie chirurgicala in care i-a fost scos rinichiul stang, la cateva ore dupa meciul pierdut, vineri seara, in deplasare, in fata formatiei UTA Arad, scor 0-2, in etapa a XXII-a a Ligii a II-a.

Dumitru Paul a fost transportat la Spitalul Judetean din Oradea in noaptea de vineri spre sambata, el fiind operat de urgenta, informeaza luceafarulfelix.ro. Paul se afla in prezent internat la sectia de terapie intensiva, iar starea sa este stabila.

Titular in meciul UTA-Luceafarul, Dumitru Paul a fost busculat in minutul 30 de ivorianul Dosso (UTA Arad).

VEZI AICI ACCIDENTAREA

Dupa ce a primit timp de cateva minute ingrijiri, portarul a dat semne ca poate continua jocul. Pe finalul reprizei a cazut insa din nou si a fost urcat in ambulanta, fiind transportat la spitalul din Arad, unde i s-a facut o radiografie si a fost diagnosticat cu contuzie forte. Medicii aradeni i-au recomandat o saptamana de repaus.

Dumitru Vlad Paul are 22 de ani si a mai jucat la FC Bihor, ACU Arad, Ariesul Turda si Unirea Floresti. In 2007, cand era junior la FC Bihor, Paul s-a ciocnit violent cu un atacant de la Bega Timisoara si a fost nevoie de o operatie pentru extirparea splinei.