VIDEO Rapidul s-a incalzit cu Bistrita pentru derbiul cu Steaua

484

Rapidistii au cistigat cu destule emotii, desi au jucat 80 de minute cu un om in plus, si se pregatesc pentru meciul cu Steaua.

E straniu sa vezi Giulestiul aproape gol, dar „Farmecul vietii” e la aceleasi cote inalte in peluza. Asa a fost si aseara, cind galeria i-a impins pe Pancu si compania inca din debut. Au uitat de suparari, iar fotbalistii le-au multumit prin evolutia sigura.
Herea a marcat din nou, de aceasta data din penalty, Cafasso primind si „rosu” direct dupa faultul asupra lui Teixeira. Mai mult, decarul putea sa mai rupa plasa de doua ori din actiune dupa centrarile perfecte ale lui Milisavljevici. Nu a gasit cadrul portii. A facut-o imediat „poetul” Goga cu un sut plasat din interiorul careului. 2-0 si om in plus dupa 15 minute si Sabau a zimbit satisfacut.

Rapidul a trait si va trai periculos. Albut, revenit ca titular dupa gafele din debutul sezonului, a comis-o din nou! Sutul lui Predescu, puternic, la firul ierbii, a trecut pe sub goalkeeperul contestat si Motu’ tremura din nou. Asta si pentru ca „centralul” le-a mai refuzat alb-visiniilor macar un penalty clar.

Dupa, s-a jucat la o singura poarta, cea a lui Dolha. Oros, Pancu, Goga, Glauber, Herea, Codrea. Toti puteau majora diferenta, fostul rapidist a fost insa de fiecare data acolo si emotiile cresteau considerabil in Grant. Fanii nu au mai avut aceeasi ardoare, Herea si ai sai nu au mai avut aceeasi vigoare. Pe final, Dolha a sarit din nou din bara in bara si l-a stopat in doua rinduri pe Milisavljevici, dar n-a avut ce face la un nou penalty batut perfect de Herea dupa un fault al lui Feher la Surdu.
VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!
„Am ratat multe ocazii, dar am luat 3 puncte de moral. Speram sa prindem Steaua obosita, dupa ce invinge la Stuttgart, si cu noi sa prinda o seara slaba. Iar eu sa dau gol si cu Steaua, si cu Dinamo” (Ovidiu Herea, atacant Rapid)

„Cit sint eu de dinamovist, nu pot uita momentele frumoase pe care le-am petrecut la echipa din Grant, cind s-au facut performante aici. Puteam sa revin ca jucator la Rapid, dar nu am mai fost dorit” (Ema Dolha, portar Gloria)

„Rapid a cistigat meritat, dar arbitrajul mi s-a parut dubios, partinitor. Victoria cu noi le va da incredere giulestenilor pentru derby-ul cu Steaua, eu asa as vrea” (Nae Manea, antrenor Bistrita)

„Doar prima repriza m-a multumit, astept de la baieti sa joace mai combinativ si sa verticalizeze mai mult” (Ioan Ovidiu Sabau, antrenor Rapid)