VIDEO Se intampla si la ei: Samir Nasri agresat si injurat de suporteri!

1147

France v England - Group D: UEFA EURO 2012Samir Nasri, fostul jucator al clubului londonez Arsenal, a fost agresat de cativa suporteri ai echipei inaintea partidei disputate de elevii lui Arsene Wenger cu Manchester City.

In timp ce se indrepta catre Emirates Stadium pentru a vedea partida dintre Manchester City, actuala sa formatie, si Arsenal Londra, fosta sa echipa, Samir Nasri a fost incojurat de cativa suporteri care i-au adresat cuvinte jignitoare.

Un videoclip filmat cu ajutorul unui telefon mobil arata cum mijlocasul lui Manchester City este numit de suporterii londonezi „tradator”, relateaza The Sun.

Pe intreg parcursul filmului jucatorul francez este jignit, iar la un moment dat un fan incearca sa dea mana cu el, Nasri replicand: „Ce se intampla cu voi?”.

Vizibil deranjat de reactia fanilor Arsenal, Marouane Chamakh, jucator al Arsenal Londra imprumutat momentan la West Ham United, le striga acestora: „Trebuie sa aveti putin respect, nu?”.

Odata ajunsi pe treptele de la intrarea in Emirate Stadium cei doi fotbalisti scapa de presiunea fanilor. Samir Nasri poate fi auzit la finalul filmarii cum exclameaza: „Arsenal are fani buni, dar nu mai sunt atat de pasionati de cand s-au mutat de pe Highbury”.