LIGA 1

VIDEO Severinul la prima victorie in liga 1. A batut Bistrita cu 1-0. Vezi rezumatul!

Chiar daca Dolha a aparat un penalty si a mai avut citeva interventii salvatoare, Gloria a pierdut pe final, iar oltenii au bifat primul succes din acest sezon. Neacsa a fost eroul.

La Turnu-Severin au fost adusi preoti sa sfinteasca stadionul, doar, doar echipa lui Nicolo Napoli va reusi o prima victorie in Liga 1. A fost nevoie ca oltenii sa astepte 15 meciuri ca sa poata celebra, in sfirsit.

Prima repriza a meciului de aseara a fost un veritabil chin. Bistrita s-a chinuit sa se apere, in timp ce oamenii lui Napoli se chinuiau sa gaseasca drumul spre poarta lui Ema Dolha. Prima faza mai importanta a venit abia in minutul 36, atunci cind Anton l-a faultat in careu pe Moutinho, dar Vancea s-a intimidat in fata lui Dolha si a ratat.

5 luni reprezinta intirzierile salariale pe care conducerea Severinului le are catre proprii fotbalisti. Moutinho si compania nu si-au incasat nici primele de promovare, 8.000 de euro de jucator

“Imi felicit jucatorii, au jucat extraordinar! Am dominat categoric, trebuia sa ne impunem mult mai clar. Chiar daca unii vor zimbi, eu spun ca mai avem sanse sa scapam de retrogradare. Nu vom abandona niciodata lupta, eu stiu ca trebuie sa ne batem pina in ultima secunda” (Nicolo Napoli, antrenor CS Severin)

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP