VIDEO Steaua a facut SHOW in centrul Bucurestiului!

577

steauaJucatorii Stelei Bucuresti au sarbatorit titlul de campioni ai Romaniei al fotbal alaturi de circa 20.000 de suporteri, marti seara, in Piata Constitutiei din Capitala.

Dupa ce au invins pe FC Brasov cu scorul de 4-0, in ultima etapa a Ligii I de fotbal, stelistii au primit medaliile, tricourile si trofeul de campioni pe Arena Nationala, iar apoi au plecat cu un autocar descoperit spre Piata Constitutiei in jurul orei 21,30.

Campionii au dansat in autocar, insotiti de fani, pe care i-au stropit cu sampanie, in drumul spre Piata Constitutiei, drum care s-a facut destul de anevoios. Dupa aproximativ o ora, stelistii au ajuns in Piata Constitutiei. Multimea ros-albastra a izbucnit in urale, a aprins numeroase torte si a inceput un spectacol unic in Romania, cu steaguri fluturate, cu un foc impresionant de artificii, cu o veritabila baie de sampanie. Jucatorii au scandat si cantat alaturi de suporteri: s-a cantat ‘Campionii, campionii’ si „Sunt fericit…”, s-au scandat numele golgheterului Raul Rusescu, numele fostului fotbalist stelist Mihai Nesu, caruia i s-a dedicat acest titlu, dar si numele finantatorului Gigi Becali, aflat in prezent in inchisoare.

Sarbatoarea s-a incheiat in jurul orei 23,00, dar autocarul decorat in culorile si insemnele Stelei a fost insotit de fanii stelisti si dupa plecarea din Piata Constitutiei.