Viitorul lui Hagi a fost egal cu Brasovul lui Niculae

378

Viitorul Constanta a debutat cu o remiza in Liga I, dupa ce a reusit sa incheie 2-2 cu „veterana” FC Brasov. Echipa lui Gheorghe Hagi a aratat insa ca este neacoapta pentru fotbalul mare.

Dupa o vara in care de la gruparea constanteana au disparut nume cu experienta in Liga I ca Ninu, Simion sau Cristocea si cu Nicolae Dica doar in tribuna, Viitorul a parut ca o echipa de juniori care vor sa demonstreze ce stiu in fata unei echipe mult mai experimentate.

Inceputul de meci a fost insa unul cum nu se poate mai prost pentru „manjii” lui Hagi, Buga stergandu-le entuziasmul de pe chipuri cu un sut puternic de la peste 25 de metri. Vatca nu a avut reactie, iar Viitorul parea negru. Fostul stelist Rusu a profitat insa spre finalul primei parti de o imprecizie a defensivei brasovene si a declansat o explozie de bucurie in randul putinilor spectatori din tribunele stadionului galatean, evident fani de conjunctura ai baietilor lui Hagi.

Partea a doua a debutat insa la fel pentru constanteni. Buga a marcat din nou dupa ce a scapat lejer de marcaj, iar elevii lui Catalin Anghel nu dadeau semne ca mai pot reveni. Dar brasovenii au gresit iar subestimandu-si adversarul, iar Cristea, intrat in repriza a doua, l-a sanctionat cu un lob pe portarul Taborda, iesit aiurea la 30 de metri de propria poarta.

S-a terminat 2-2, dar felul agitat in care Hagi a trait meciul in loja arata ca Viitorul nu este inca foarte luminos.