Viitorul lui Hagi a scos un egal la Bistrita

404

Pustii lui Hagi au deschis rapid scorul, dar au fost egalati din nou dupa o naivitate din defensiva. La oficiala, Gica Hagi afiseaza chipul unui om relaxat. Dar cum poate sa fie mimica „Regelui” cind trupa sa de pusti defileaza pe teren? Dupa exemplele CFR si Pandurii, aseara a venit rindul Bistritei lui Padureanu sa se clatine in fata dezinvolturii Viitorului.

Doar 7 minute s-au scurs din startul partidei cind devierea subtila a lui Nicolae Dica peste apararea gazdelor a fost transformata in gol de Gabriel Iancu, cu un sut teleportat in coltul lung. Anterior, Curtuius a fost blocat de Buzbuchi (6).

La 0-1, Bistrita s-a aruncat spre careul constantenilor, insa fara nici un efect. A fost nevoie de o noua mostra de naivitate in apararea Viitorului, cu Larie oferind o pasa-cadou, pentru ca Gloria sa restabileasca echilibrul prin capitanul Predescu (40). Tinerii lui Hagi s-au trezit instant, dar Vastag si Iancu au ratat tinta.

Repriza secunda a inceput alert, cu citeva pilpiiri ale Bistritei la buturile lui Buzbuchi, in timp ce Viitorul a cautat desprinderea pe contraatac. Degeaba au schimbat antrenorii liniile pentru ca tabela a ramas inghetata la scorul din finalul primei reprize. Viitorul culege un punct de moral inaintea marilor dueluri cu Steaua si Dinamo.