Vointa Sibiu in pragul desfiintarii. Echipa nu se prezinta la meciul cu Corona Brasov

443

Membrii Consiliului de Administratie nou infiintat s-au certat intre ei, iar o parte importanta au anuntat ca isi retrag sprijinul echipei cu câteva zile inainte de inceperea campionatului. Jucatorii au fost pusi in tema ca echipa nu va face deplasarea la meciul cu Corona Brasov.

Cornel Stanila proaspat investit in functia de presedinte al Consiliului Director si ceilalti membri ai Consilului Director au avut o discutie mai aprinsa in urma careia se pare ca majoritatea au decis sa renunte si sa isi retraga sprijinul echipei. Sub protectia anonimatului mai multi jucatori au confirmat ca au fost pusi in tema ca echipa are sanse mici sa faca deplasarea la prima partida de sâmbata din liga 2, cu Corona Brasov. ”Dupa antrenament am aflat si noi ca sunt sanse mici sa mergem la Brasov. Asteptam sa vina domnul Hambasan sa vedem ce va fi. Va dati seama ca e socant pentru noi sa fim anuntati ca echipa e in pericol de desfintare. Nici nu mai stim ce sa credem si ce sa facem” a spus un jucator in exclusivitate pentru oradesibiu.ro.

Reamintim ca in 20 august Cornel Stanila a fost numit presedinte al Consilului Director al echipei Vointa Sibium iar Bogdan Fratila a fost numit director economic Ioan Luca este director administrativ, Marius Lungu – director sportiv, iar Jorg Prohaszka, din partea Clubului Economic German Transilvania – director de marketing.

Ioan Hamabasan revine in aceasta seara din concediu si va purta o discutie cu cei care ar fi trebuit sa sprijine echipa sibiana.