LIGA 1

Zotta si-a dat demisia de la Rapid. Sau din ce a mai ramas din Rapid!

103305 13 zottaPresedintele executiv al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, marti, la postul Dolce Sport, ca a demisionat din functie insa are obligatia contractuala de a ramane in cadrul clubului inca 60 de zile.

“Am demisionat de la Rapid, chiar cred ca am dus destul de multe. La finalul turului mi-am depus demisia, insa am obligatia contractuala de a mai sta 60 de zile. Un administrator judiciar administreaza acum clubul, el negociaza si cu jucatorii. Daca aveam 2 milioane de euro, probabil nu mai intram in insolventa”, a spus Zotta la Dolce Sport.

Tribunalul Bucuresti a admis cererea SC FC Rapid SA si a deschis procedura de insolventa a clubului condus de George Copos. Instanta a numit-o ca administrator judiciar pe Cristina Andronache, iar termenul limita pentru definitivarea tabelului creantelor a fost fixat pentru 28 februarie 2013.

FC Rapid se confrunta cu mari probleme financiare, jucatorii si angajatii clubului fiind neplatiti de mai multe luni. De asemenea, FC Rapid are datorii si fata de alte societati. Conform anuntului facut, la 5 decembrie, de presedintele CA, Ion Taban, gruparea giulesteana a acumulat datorii de 29,4 milioane de euro, dintre care 21 de milioane sunt catre actionarul majoritar George Copos si catre firmele acestuia. Copos a anuntat ca este dispus sa renunte la o mare parte din suma pe care o are de incasat pentru a scoate clubul din criza.

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP