30 martie 2013: Data probabila pentru MAREA REVANSA Bute-Froch!

1179

Revansa oferita de Froch la Montreal ar putea avea loc pe 30 martie 2013, conform Daily Star. Dupa meciul cu Bute, Froch isi doreste, tot in 2013, meciuri cu americanul Andre Ward, in fata caruia a pierdut in finala turneului Super Six, si cu danezul Mikkel Kessler, al doilea boxer care l-a batut pe britanic in cariera.

„Am vorbit cu Kessler la telefon si i-am spus sa luptam, dar el a schimbat subiectul si m-a intrebat ce mai face mama mea. Lupta cu Ward va avea loc, pentru ca nu are unde sa se duca. Simt ca sunt la apogeu din punct de vedere fizic. Ma lupt pentru ca imi place, asta e personalitatea mea, asta sunt eu”, a spus Froch.

Managerul britanicului, Eddie Hearn, a declarat ca lupta cu Bute va avea loc datorita contractului. „Suntem obligati de contract la o revansa cu Bute la Montreal si o vom onora. Vrem sa mergem la Montreal pentru acea lupta, va fi transmisa de televiziunile americane si vor fi 20.000 de oameni la Bell Centre”, a afirmat Hearn, pentru Sky Sports News HD.

Pe de alta parte, IBF a anuntat ca Froch poate pierde centura IBF daca nu va accepta sa-l intalneasca pe challengerul obligatoriu, americanul Adonis Stevenson. „El poate cere o exceptie in cazul lui Bute sau sa ceara sa unifice centurile cu Andre Ward. Daca exceptia este refuzata si nu vrea sa lupte cu Stevenson, atunci ar trebui sa renunte la titlul IBF”, a precizat, pentru boxingscene.com, purtatorul de cuvant al IBF, Jeanette Salazar.