5 lei biletul la peluza la amicalul Rapid – Sahtior Donetk

1183

Echipa Rapid va disputa, duminica, de la ora 18.00, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, o partida amicala cu formatia condusa de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, a declarat, pentru agentia MEDIAFAX, presedintele executiv al gruparii giulestene, Constantin Zotta.

Oficialul rapidist a mentionat ca tichetele de intrare vor fi puse in vanzare incepand de miercuri la casele stadionului din Giulesti.

Preturile biletelor sunt urmatoarele: peluza – 5 lei, tribuna a II-a – 10 lei, tribuna I – 15 lei, tribuna 0 – 50 de lei, tribuna oficiala – 100 de lei.

Dinamo ar fi trebuit sa joace un amical cu Sahtior in aceasta pauza din Liga I, dar formatia antrenata de Mircea Lucescu a ales sa evolueze cu Petrolul, vineri, de la ora 19.00, la Ploiesti, si cu Rapid.

Presedintele CSMS Iasi, Florin Prunea, a declarat, luni, ca in luna octombrie, la urmatoarea pauza in campionatele din Europa, va avea loc la Iasi un „triunghiular” la care vor participa alaturi de formatia din Dealul Copoului echipele Dinamo Bucuresti si Sahtior Donetk.