A treia editie a Cupei “Andreea Raducan” va avea loc in week-end la Barlad

973

ROMANIAN ANDREEA RADUCAN RAISES HER FIST IN GYMNASTICS VICTORY AT THE SYDNEY OLYMPIC GAMESClubul Sportiv Scolar Barlad va gazdui, sambata 11 mai, cea de-a treia editie a Cupei ““Andreea Raducan” la gimnastica artistica.

La competitie vor participa peste 50 de copii care se antreneaza la cluburi din toata tara, LPS Galati, CSM Onesti, CSS Focsani, CS Farul Constanta, CSM Bacau, CSS 7 Dinamo Bucuresti si CSS Barlad.

Cupa “Andreea Raducan”, initiata in anul 2011 de campioana olimpica si mondiala Andreea Raducan, isi propune sa aduca in mijlocul micutelor gimnaste spiritul marilor competitii internationale.

“Pentru mine, aceasta competitie inseamna bucuria de a le oferi micutelor gimnaste sansa de a invata sa fie parte din acest spectacol care se numeste gimnastica. Mi-as dori tare mult ca aceasta cupa sa devina o traditie”, a precizat, intr-un comunicat de presa remis AGERPRES, campioana mondiala si olimpica Andreea Raducan.

Parteneri in organizarea competitiei sunt Asociatia pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania si Asociatia “Telefonul Copilului”.

Andreea Raducan s-a nascut in anul 1983 la Barlad, oras in care a si debutat in gimnastica.