Academia Gheorghe Hagi organizeaza a trei editie a ”Talent cup”

1681

Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi” va organiza in acest an a treia editie a turneului international de juniori “Talent Cup”, competitie care se va desfasura in perioada 21-23 august, pe Stadionul “Orasenesc” Ovidiu (judetul Constanta).

La acest “patrulater” este dedicat jucatorilor nascuti dupa 1 ianuarie 1995 (U17) vor participa echipele Internazionale Milano, Kashima Antlers (Japonia), Nationala României si Academia “Gheorghe Hagi”.

“Vreau ca acest turneu sa devina respectat. Suntem pe drumul cel bun. Este important sa aducem nume importante precum Inter, Real Madrid si Barcelona. Si lista cu echipe valoroase va creste. Si exemplul oferit de Japonia ne face mândri. Japonezii s-au declarat incântati de valoarea competitiei. Fotbalistii români au nevoie de meciuri cu echipe puternice. Trebuie sa stie care le este nivelul. De aceea am decis sa invitam si nationala României Under 17. Avem doar de invatat din aceste meciuri. Jucatorii nostri trebuie sa inteleaga ca viitorul lor se joaca acum”, a declarat Gheorghe Hagi.

Echipa Academiei “Gheorghe Hagi” este campioana en-titre a turneului. Anul trecut, gruparea constanteana a invins echipele Real Madrid (scor 1-0), Internazionale Milano (scor 3-0) si a terminat la egalitate cu Kashima Antlers (scor 0-0).

Meciurile de la “Talent Cup” 2012 se vor desfasura dupa urmatorul program:

Marti 21 august

Ora 15,30: Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi” – Internazionale Milano

Ora 17,45: România U17 – Kashima Antlers

Miercuri 22 august

Ora 15,30: Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi” – Kashima Antlers

Ora 17,45: România U17 – Internazionale Milano

Joi 23 august

Ora 15,30: Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi” – România U17

Ora 17,45: Internazionale Milano – Kashima Antlers