ACUZE INCREDIBILE LA VASLUI: Wesley, Adailton, Yero Bello si multi alti fotbalisti L-AU RECLAMAT pe Porumboiu la UEFA: Ne vrem banii pe care ii meritam!

1114

Wesley Lopes, Adailton Martins, Milan Borjan, Hugo Luz, Anderson Oliveira, Martins Mukana Paito, Pavol Farkas si Yero Bello se plang ca Porumboiu nu le-a achitat salariile si primele de dinaintea sfarsitului sezonului trecut, scrie ProSport.

„Nu vreau decat un singur lucru: banii pentru munca mea. Nici un leu in plus. Inainte sa plec, Porumboiu mi-a spus sa stau linistit ca va achita totul repede, ca este un om adevarat, dar pana acum am tot asteptat si n-am primit niciun semn. Asa cum Porumboiu are familia lui, asa si eu o am pe a mea. Mi-ar parea rau sa trimit Vasluiul la FIFA pentru ca am  jucat acolo mai bine de trei ani si am dat totul pentru echipa mea, nu am lipsit de la niciun antrenament”, a fost mesajul lui Wesley din Arabia Saudita.

Adailton, Anderson si Hugo Luz s-au adresat deja tribunalului FIFA reclamand, pe rand, trei, doua, respectiv sapte luni de neplata, plus alte prime prevazute in contract.

„Le-am propus sa esaloneze salariile restante in mai multe rate, dar chiar si asa acestea nu au fost respectate. E dureros, dar trebuie sa apelez la judecata”, a declarat Adailton.

Bello, Farkas si Borjan se lupta cu fostul club la LPF.

In total, datoria lui Porumboiu e de aproximativ de 760.000 de euro.

„Nu avem niciun litigiu cu niciun jucator, nici la FIFA si nici la LPF. De ce au asteptat jucatorii pana acum ca sa-si ceara banii? De ce nu au luat legatura direct cu noi”, a replicat Ciprian Damian, presedintele lui FC Vaslui.

„Wesley si Adailton reprezinta un caz aparte. Cu ei vom rezolva. Wesley sa-si verifice bine contul si contractul. Clubul e corect cu toata lumea. Daca ne va da in judecata, ii dorim succes”, a mai adaugat oficialul vasluian.

Sursa: Realitatea Tv