Adi Popa despre SUPER GOLUL cu Ekranas: Exersez mereu astfel de executii

642

Adi Popa spune ca n-a fost surprins de golul pe care l-a marcat si dezvaluie ca de ani buni se antreneaza pentru astfel de momente.

– Adi, cum a fost?
– A fost bine din moment ce s-a terminat cum ne-am dorit, adica victorie fara sa incasam gol. Am luat o optiune importanta pentru o calificare pe care sper sa o sarbatorim joia viitoare, pe Ghencea, impreuna cu suporterii nostri.

– Ai avut emotii?
– Nu, de ce? Chiar n-am avut, jucasem si cu Ceahlaul, pina la urma nu aveam nici un motiv. Am intrat motivat, am intrat determinat pentru a face un joc bun si ma bucur ca echipa a cistigat.

– A surprins pe multa lume golul tau din lovitura libera.
– Pe mine nu m-a surprins.

– De ce?
– Pentru ca exersez astfel de faze la antrenament de multa vreme. Imi place sa bat loviturile libere si stiam ca va veni si acest moment. Poate ca nu ma gindeam neaparat ca va fi in aceasta seara, dar n-am fost surprins deloc sa vad ca mingea trimisa de mine s-a oprit in plasa pentru ca stiu ca pot sa bat bine.

– Ai marcat primul tau gol pentru Steaua de la a doua prezenta pentru trupa din Ghencea.
– Eu am un apetit ridicat pentru faza ofensiva, pentru gol, asa ca pe undeva e normal ca eu sa marchez. Imi pare bine ca am facut-o in aceasta seara, insa m-as bucura sa marchez si in meciul viitor.

– Cum crezi ca va fi derby-ul cu Vaslui?
– Greu, dar mergem si acolo sa batem, cum am facut-o si aici. Vreau sa inscriu si acolo, dar cel mai important va fi ca Steaua sa plece cu 3 puncte, sa raminem pe primul loc si sa ne atingem obiectivele.