ADIO calificare la Under 19. Serbia a zdrobit România cu 3-0

1000

Elevii lui Ovidiu Stângă au pierdut fără drept de apel jocul cu Serbia, scor 0-3, şi au pierdut orice şansă de calificare la turneul din Estonia.

O primă repriză de coşmar pentru elevii lui Ovidiu Stângă, care sunt conduşi cu scorul de 2-0 şi evoluează cu doi jucători de câmp mai puţin. Puţanu şi Vâtejelu au fost eliminaţi după ce au comis faulturi în careu din postura de ultimi apărători.

Centralul a acordat penalty la ambele faze, prima lovitură de pedeapsă fiind apărată de Buzbuchi, care a fost cel mai bun jucător al României în prima repriză. Cel de-al doilea penalty a fost transformat de Mitrovic în minutul 40, iar în prelungirile primei reprize, sârbii au beneficiat de o lovitură liberă de la 18 metri, pe care Ninkovic a executat-o perfect aproape de vinclu şi Serbia conducea cu 2-0 la pauză.

Cea dea doua parte a meciului a continuat în aceleaşi condiţii. Sârbii s-au întrecut în ratări monumentale, eroul românilor fiind şi de această dată portarul Buzbuchi, singurul jucător remarcat din echipa lui Stângă.

Tricolorii au rămas în opt jucători în minutul 76 după ce Alin Roman a fost eliminat în urma unui henţ în careu. Arbitrul a dictat penalty, acesta fiind transformat de Mitrovic, care a dus scorul la un neverosimil 3-0.

Pe final jucătorii României s-au limitat să se apere, sârbii mulţumindu-se mai mult să paseze. sursa: prosport.ro