Afellay este primul jucator dat afara de la Barcelona in era TITO VILANOVA!

713

Mijlocasul international olandez Ibrahim Afellay este pe cale de a parasi FC Barcelona pentru a ajunge la Schalke pe baza unui imprumut cu optiune de cumparare, a anuntat joi Sport Bild, citandu-l pe presedintele clubului din Gelsenkirchen, Clemens Toennies.

”Ibrahim Afellay este un mare jucator. Sper ca totul sa se incheie cu bine”, a declarat presedintele clubului, al carui consiliu de supraveghere i-a aprobat deja acest transfer.

Bild scrie si ca agentul jucatorului, Robert Jansen, a asigurat, pe site-ul olandez nusport.nd. ca ”Barcelona a acceptat transferul”.

Golgheterul olandez al lui Schalke, Klaas-Jan Huntelaar, a scris deja pe Twitter despre acest subiect: ”Vreau sa-i urez lui Ibrahim Afellay bun venit la SC04. Maine avem antrenament la ora 16,00. Sa nu uite”.

La Schalke, Afellay (26 ani) l-ar regasi si pe antrenorul olandez Huub Stevens, care a condus-o pe PSV Eindhoven pe vremea cand jucatorul a evoluat acolo, intre 2008 si 2009.

Schalke este si echipa internationalului roman Ciprian Marica.

De la venirea in 2010 la Barcelona, Affelay nu a putut disputa decat 30 de meciuri, fiind perturbat de accidentari, intre care o ruptura de ligamente incrucisate la genunchiul stang, care l-au tinut departe de teren sase luni, pana in martie 2012.