AL Ain i-a prelungit contractul lui Radoi : Salariu de peste 330.000 de euro pe luna!

890

radoiRadoi a semnat o noua intelegere cu Al Ain, valabila pana in 2016, pentru un salariu de 4 milioane de euro pe sezon.

Mirel Radoi a ridicat si mai mult stacheta, dupa ce, marti, oficialii din Emirate au reusit sa il convinga sa isi puna semnatura pe un nou contract, scadent in 2016. Evolutiile fantastice din acest sezon l-au facut pe jucatorul de 32 de ani o tinta pentru mai multe cluburi puternice din Arabia Saudita – s-a discutat ca Al Hilal l-ar curta intens -, insa seicii lui Al Ain au reusit sa il convinga sa isi prelungeasca intelegerea.

Conform noului contract, Radoi va primi 4 milioane de euro anual, o suma imensa pentru un fotbalist la varsta sa.

Informatia a fost confirmata de presa din Emirate, care anunta ca dominatia formatiei lui Cosmin Olaroiu va continua, in conditiile in care board-ul a reusit sa le prelungeasca intelegerile celor mai importanti jucatori, scrie ProSport.

„Al Ain i-a prelungit astazi contractul lui Mirel Radoi pentru inca doua sezoane. Romanul a impresionat in ultimii doi ani in tricoul violet, jucand tot timpul la un nivel extrem de inalt. Dupa ce l-au securizat pe ghanezul Asamoah Gyan pentru inca patru sezoane si pe francezul Kembo Ekoko pentru inca trei, oficialii lui Al Ain au reusit sa il convinga pe alt jucator exponential sa ramana la club”, noteaza albayan.ae.