Amenzi la Gaz Metan: Iordanianul Bawab a fugit din cantonament iar Bud l-a injurat pe Pustai

980

Scandal mocnit la Gaz Metan Medias. Atacantii Bawab si Bud vor fi arsi la salarii de conducerea clubului. Iordanianul a fugit din cantonament inainte de meciul din etapa trecuta cu CS Severin, iar Bud l-a injurat pe antrenorul Cristi Pustai la meciul cu Steaua.

Doi dintre cei mai experimentati jucatori din lotul lui Gaz Metan Medias vor fi sanctionati de club pe linie disciplinara. Fayed Bawab va fi penalizat pentru ca a plecat din cantonamentul echipei fara acordul antrenorului chiar inainte de meciul cu Severinul. Bawab vrea sa ii fie marit salariul, dar oferta clubului de dublare a acestuia nu i-a convenit.

”Deci Bawab uitati aici, are un contract pâna in data de 30.06.2014. Deci el practic mai are doi ani de contract cu Gaz metan Medias. Este adevarat ca nu este unul din contractele cele mai mari de la Gaz Metan. Este un contract absolut normal care nu e nici cel mai mare si nici cel mai mic. De la mijloc in sus. Cine l-a innebunit, cine nu l-a innebunit ca de vreo 2-3 luni de zile se tot vehiculeaza marirea contractului. Intr-adevar eu i-am si spus. I-am spus si lui. Joaca in asa maniera incât sa ne obligi sa marim contractul. Am ajuns chiar si la discutii. Suma pe care i-am propus-o este aproape dublarea sumei pe care o are in contractul actual care ar in mod normal aproape cel mai mare contract de la Medias. El tot timpul sustine ca ii trebuie de 3 ori mai mult decât are. Ori clubul Gaz Metan nu se bate la campionat. Din pacate. Imi pare foarte rau sa o spun! As vrea! Dar posibilitatile noastre si bugetul ne permit sa avem o prezenta onorabila in liga 1 si sa oferim mediesenilor stiu eu meciuri spectaculoase. (…) Intr-o discutie pentru prima data de când sunt la Medias, când Pustai mi-a spus ca vrea sa il foloseasca 20 – 30 de minute. A intrat in cantonament cu o seara inainte ca toti ceilalti jucatori. Am aflat inainte de meci ca el de fapt a parasit cantonamentul ca este nemultumit de faptul ca nu i s-a marit contractul. Nu este obligatoriu sa il marim. (…) Deci el va fi cu certitudine sanctionat asa cum nu mai suntem dispusi sa iertam pe nici unul care face acte de indisciplina” a spus presedintele Ioan Horoba.

 

Bud amendat pentru injuraturi

Cristi Bud nu scapa nici el basma curata dupa ce l-a injurat ca la usa cortului pe antrenorul Cristi Pustai in momentul in care a fost inlocuit in timpul meciului dintre Gaz Metan si Steaua.

”Categoric va fi sanctionat pentru ca ceea ce a facut el nu se justifica absolut deloc. Nu a avut nicio motivare. (…) Ati vazut evolutia lui. Pai antrenorul daca iti da atâta incredere tie si tu timp de 36 – 37 minute nu ai produs nimic pe teren… Pai el nu poate sa stea sa se uite impasibil ca nu are un jucator in atac. Trebuie sa dea un soc! Socul a fost schimbarea lui. Ori reactia lui care pe mine m-a lasat masca. Injuraturile care i se vedeau pe mimica fetei si ma rog… Sunt lucruri mult mai complicate. Astept ca referatul antrenorului sa ajunga la mine si vom lua masurile care le impun regulamentul. Va spun ca sunt destul de severe”, a mai spus Horoba.

Cristi Bud este imprumutat la Medias de la campioana CFR Cluj si abia revenise dupa o grava accidentare suferita in sezonul trecut.