AMICAL: Romania a remizat cu Slovacia, scor 1-1! VIDEO

1043

romaniaRomania a remizat cu Slovacia, scor 1-1, intr-o partida amicala disputata pe Arena Nationala si in care selectionerul Victor Piturca a devenit lider in clasamentul meciurilor conduse de pe banca tehnica, potrivit mediafax.ro.

Golurile partidei au fost marcate de Stancu ’44, respectiv Sestak ’56.

1-0: Torje a centrat de pe partea dreapta, iar Stancu a reluat cu o lovitura de cap din doi metri de langa Pekarik in poarta lui Mucha.

1-1: Weiss a centrat de pe partea stanga, iar Sestak, scapat din marcajul lui Latovlevici a marcat cu o lovitura de cap din opt metri lateral dreapta.

Vezi VIDEO rezumat!

Au evoluat urmatoarele echipe:

Romania: Tatarusanu – Matel (Nica ’71), Gaman (Goian ’46), Chiriches, Latovlevici – Lazar (Pintilii ’46), Hoban – Torje (Nicolita ’62), Tanase (Marica ’76), Maxim (Grozav ’46)- Stancu. Antrenor: Victor Piturca.

Slovacia: Mucha – Pekarik, Cisovsky, Durica, Breznanik (Salata ’62) – Kona (Pecovsky ’62), Kucka – Sestak (Depetris ’78), Hamsik (Stefanik ’65), Weiss (Mak ’70) – Jakubko (Nemec ’46). Antrenor: Jan Kozak.

Partida a fost arbitrata de o brigada din Irlanda cu Neil Doyle, ajutat la cele doua linii de Wayne McDonnall si Ciaran Delaney, in timp ce romanul Marius Avram a fost rezerva.

Cartonase galbene: Lazar ’23, Nica ’90+3 / Kona ’35, Cisovsky ’41, Durica ’73.

La meci au asistat aproximativ 6.738 de spectatori.

Ciprian Marica nu a mai putut continua partida la doar cinci minute dupa ce a intrat pe teren, el fiind lovit cu cotul in barbie de catre Durica.

Selectionerul Victor Piturca s-a aflat la cel de-al 84-lea meci la conducerea echipei nationala, el depasindu-l pe Anghel Iordanescu (83 de partide).

Vlad Chiriches a fost in premiera capitanul primei reprezentative, in timp ce Constantin Nica a debutat la echipa nationala.

Meciul cu Slovacia a fost ultima partida de verificare inaintea „dublei” cu Ungaria si Turcia de la inceputul lunii septembrie.