AMICAL Romania – Slovacia, ora 21:00! Vezi echipele probabile!

1368

romaniaNationala Romaniei va sustine in aceasta seara un meci de verificare pe Arena Nationala, de la ora 21:00, intalnind reprezentativa Slovaciei, potrivit digisport.ro.

Lotul convocat de Piturca pentru meciul contra Slovaciei nu a surprins foarte tare. Daca absenta lui Mutu fusese intuita de mai multa vreme, existand doua motive in acest sens (conflictul verbal cu Piturca si absenta de o luna din cauza accidentarii la genunchi la unul dintre primele antrenamente de la Ajaccio sub comanda lui Fabrizio Ravanelli), a surprins oarecum faptul ca Bourceanu a fost lasat la echipa de club, mai ales ca Pintilii, colegul sau de linie, a fost convocat.

Totodata, meciul cu Slovacia a reprezentat un bilet de favoare facut lui Ciprian Marica, in conditiile in care atacantul de 27 de ani nu are in prezent echipa dupa rezilierea contractului cu Schalke 04.

ECHIPE PROBABILE

Romania: Lobont – Matel, Chiriches, D. Goian, Latovlevici – Pintilii, C. Lazar – Torje, Grozav, Tanase – B. Stancu. Antrenor: Victor Piturca

Slovacia: Mucha – Pekarik, Durica, Hobocan, Svento – Weiss, Hamsik, Pecovsky, Kucka – Sestak, Jakubko. Antrenor: Jan Kozak

Arbitri: Neil Doyne – Wayne McDonnell, Ciaran Delaney (toti din Scotia)