Andone dupa victoria cu ”cainii rosii”: Cu Braga nu avem voie sa ne deschidem ca in meciul cu Dinamo

601

Antrenorul CFR-ului era foarte mult,umit la finalul partidei cas,tigate cu Dinamo (1-0), dar s,i-a avertizat jucatorii ca gres,elile din aparare comise in Liga 1 nu sunt permise la nivelul Ligii Campionilor.

„Falcosul” este mult,umit de randamentul din atac al echipei sale s,i s,i-a facut deja planurile pentru calificarea in optimile Ligii Campionilor: CFR are nevoie de mai mult de 8 puncte.

„Niciodata n-o sa reneg trecutul meu. Aici m-am format, dar a fost un meci important de campionat s,i am luat trei puncte pe merit. Daca erau put,in mai atent,i, cei de la Dinamo puteau intoarce rezultatul. As, fi vrut sa inchidem mai repede meciul, Dinamo a jucat foarte bine pe sfars,it. Am fost mai relaxat,i in loc sa fim mai concentrat,i! De asta suntem unde suntem in clasament, pentru ca organizarea noastra defensiva nu e in regula uneori. Primim goluri multe din cauza gres,elilor facute, dar jocul de atac este foarte bun.

La Braga va fi meci greu, ei au in lot 7 jucatori din nat,ionala Portugaliei. Nu avem voie sa ne deschidem as,a cum am facut azi cu Dinamo. Jucatorii se vor motiva suplimentar singuri, pentru ca este o onoare sa joci in cea mai buna competit,ie inter-cluburi. Mai avem inca mult de munca. Mergem la Braga pregatit,i sa inscriem. Daca vom reus,i mai multe puncte decat Urziceniul sigur vom prinde unul din primele doua locuri”, a spus Andone la Digi Sport Special.