Andone este pregatit sa castige Supercupa!

1118

  Tehnicianul Ioan Andone a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa, CFR Cluj, trebuie să-şi onoreze blazonul de echipă campioană în meciul cu Dinamo, din cadrul Supercupei României.

„E o partidă importantă, trebuie să ne onorăm blazonul de campioană, să testăm jucătorii aduşi în această vară şi nu în ultimul rând vrem să câştigăm acest trofeu. Sper să fie a doua Supercupă câştigată. Nu va fi un meci uşor, nu sunt favoriţi, ambele echipe au şanse egale, dar eu sper ca noi să câştigăm. După o lună de pregătire vom vedea dacă suntem bine sau nu. Sperăm să ajungem şi în grupele Ligii Campionilor, este unul dintre obiectivele noastre de anul acesta. Cea mai grea în fotbal este constanţa”, a spus Andone.

El a precizat că nu se aşteaptă la vreo surpriză din partea adversarei, chiar dacă echipa Dinamo va fi una schimbată faţă de anul trecut. „Nu ştiu dacă mă pot surprinde cu ceva dinamoviştii, deşi le-au plecat şi lor jucători importanţi. Cel mai important e Kone, care a fost unul dintre cei mai buni mijlocaşi la închidere anul trecut. Trebuie să fim însă foarte atenţi. Nu e tocmai frumos să joci pe un stadion gol, pentru că am înţeles că s-au vândut puţine bilete. Dar tebuie să ne adaptăm, să ne facem meseria şi să le oferim celor care vin la stadion un meci bun”, a mai spus antrenorul.

Tehnicianul a recunsocut că echipa sa i-a făcut o ofertă fostului mijlocaş dinamovist Djakaridja Kone, dar acesta nu a dat un răspuns: „Da, l-am ofertat pe Kone, dar dacă nu a dat niciun răspuns, să fie sănătos! Un jucător ca el e binevenit oricând, eu cred că a fost cel mai bun mijlocaş la închidere de anul trecut”.

Andone spune că nu poate uita perioada petrecută la Dinamo, una foarte bună pentru el. „Eu nu mă pot dezice de Dinamo, poate dacă aş fi trăit lucruri urâte acolo ar fi fost altfel, dar nu pot uita anii petrecuţi acolo, am avut momente plăcute, chiar dacă a fost greu de fiecare dată”, a adăugat el.

Căpitanul clujenilor, Ricardo Cadu, a declarat că echipa sa este pregătită sută la sută pentru noul sezon. „O finală nu se joacă, se câştigă. Noi suntem pregătiţi sută la sută. Noi suntem echipa campioană, o echipă bună şi sperăm să câştigăm. Dinamo e o echipă bună, indiferent cu cine joacă”, a menţionat fundaşul.

Supercupa României-Timişoreana se va disputa, sâmbătă, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti, între formaţiile CFR Cluj şi Dinamo.

 

Sursa: Mediafax