Andone si-a dat demisia de la CFR Cluj: Va avea intodeauna un loc special in inimile suporterilor nostri!

959

Tehnicianul Ioan Andone si-a incetat colaborarea cu gruparea CFR Cluj, in urma rezultatelor slabe inregistrate de formatia ardeleana in primele 12 etape ale Ligii I.

„Managementul Clubului CFR 1907 Cluj si Dl. Ioan Andone au convenit sa inceteze raporturile juridice in curs de derulare, incepand cu data de 24 octombrie 2012. Suntem mandri de tot ce am realizat impreuna, atat in primul «mandat» al lui Ando cat si pe parcursul acestui an 2012: obtinerea celui de-al treilea titlu de campioana, cele cinci victorii din Liga Campionilor si egalul eroic obtinut la Istanbul. Ando are si va avea intodeauna un loc special in inimile suporterilor nostri iar relatia de prietenie cu managementul si actionarii clubului va ramane vesnica”, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul oficial si semnat de presedintele Iuliu Muresan.

Ioan Andone, care a mai antrenat in Gruia in 2007/2008, a preluat conducerea tehnica a echipei CFR Cluj la 9 aprilie, inaintea etapei a XXVI-a a Ligii I, el inlocuindu-l pe portughezul Jorge Costa. Gruparea clujeana a castigat campionatul la finalul sezonului trecut, apoi Andone a calificat formatia in grupele Ligii Campionilor, dupa ce clujenii au eliminat echipele Slovan Liberec si FC Basel.

In primele trei etape ale Grupei H, CFR Cluj a invins in deplasare pe Sporting Braga, scor 2-0, a pierdut acasa, cu Manchester United, scor 1-2, si a terminat la egalitate la Istanbul, scor 1-1, cu Galatasaray.