Andreea Aanei a castigat trei medalii de aur la CM de haltere!

1224

1haltereAndreea Aanei a castigat trei medalii de aur la categoria +75 kg, la Campionatele Europene de haltere pentru juniori si tineret de la Tallinn (Estonia), potrivit agerpres.ro.

Aanei a ridicat 114 kg la smuls, 120 kg la aruncat, iar la total s-a impus cu 254 kg, la mare distanta de urmatoarea clasata, Irina Baranovska (Ucraina), care a avut 213 kg.

La juniori, Romania a obtinut 6 medalii de aur, 3 de argint si 2 de bronz, iar la tineret sportivii nostri au castigat 2 de argint si 5 de bronz.

Medaliile de aur au fost cucerite de Florin Croitoru (3 – cat. 62 kg, juniori) si Andreea Aanei (3 – cat. +75, juniori), medaliile de argint au fost adjudecate de Dana Berchi (smuls – cat. 53 kg, tineret), Loredana Petronela Heghis (3 medalii – categoria 58 kg, junioare) si Adrian Ghisoiu (smuls – cat. 77 kg, tineret). Medaliile de bronz au fost aduse de Florin Catalin Bejenariu Carp (aruncat si total – cat. 77 kg, juniori), Dana Berchi (aruncat, total – cat. 53 kg, tineret) si Irina Lacramioara Lepsa (3 – cat. 63 kg, tineret).