Antrenorul lui Bute: Cu increderea sa, suntem in «business»!

901

stephan-larouche-lucian-bute_77242Antrenorul pugilistului Lucian Bute, Stephan Larouche, a declarat ca la meciul cu Jean Pascal pumnii romanului trebuie sa fie ca doua arme semiautomate, deoarece canadianul va „veni cu doua revolvere”, asa cum a facut-o anterior si britanicul Carl Froch, informeaza presa din Canada.

„Cand Lucian s-a dus sa se lupte cu Carl Froch, el ne astepta cu revolvere in cele doua maini, in conditiile in care noi aveam doar o prastie. Asta am simtit in acea seara. Pascal va veni si el cu doua revolvere. La randul nostru, trebuie sa avem doua arme semiautomate care sa provoace daune mult timp. Nu trebuie sa il lasam pe Pascal sa faca ce va dori. Lucian va trebui sa fie activ. Atuurile lui Lucian sunt intensitatea sa si capacitatea de a da multe lovituri. Trebuie sa isi regaseasca ritmul. Cu increderea sa, suntem in «business»”, a spus Larouche.

El a precizat ca esentiale in confruntarea ce va avea loc la 25 mai vor fi conditia fizica si increderea in propriile forte.

„O infrangere ca aceea din meciul cu Froch te face sa constientizezi mai multe lucruri si sa iti pui intrebari. Lucian si-a schimbat atitudinea la antrenamente. El a inteles ca nu are nevoie sa faca mai mult pentru a fi mai bun, ci ca trebuie sa faca exact ceea ce trebuie. Loveste mai puternic, privirea sa s-a schimbat, totul s-a schimbat. Este extrem de motivat”, a explicat Larouche.