Antrenorul lui Spartak Trnava: Vrem calificarea cu orice pret!

935

Antrenorul echipei Spartak Trnava, Pavel Hoftych, a declarat intr-o conferinta de presa ca jucatorii sai trebuie sa faca un meci tactic foarte bun in meciul cu Steaua din mansa a doua a turului trei preliminar al Ligii Europa, echipa romana avand in continuare prima sansa de calificare.

„Vrem sa obtinem calificarea cu orice pret, dar pentru asta trebuie sa facem un joc foarte bun. Stim ca ar fi o performanta splendida, insa in ciuda victoriei noastre de la Bucuresti Steaua ramane favorita. In ultimele doua meciuri de campionat, Steaua a marcat noua goluri si asta spune totul despre calitatea adversarului. Nu stiu daca putem trece de romani, dar vom incerca sa gestionam foarte bine jocul din punct de vedere tactic. Sper sa le oferim celor 15.000 de spectatori un spectacol frumos”, a spus Hoftych, potrivit cotidianului slovac Sport.

Pavel Hoftych a mentionat ca victoria din tur este un rezultat valoros obtinut in fata unei echipe mari, dar ca formatia sa este doar la jumatatea drumului. „Steaua a combinat bine, stiam asta, nu pot spune ca ne-au surprins cu ceva. Si-au creat multe ocazii, dar noi am reusit sa-i invingem, desi nu suntem la nivelul Stelei. Chiar daca sunt favoriti, vom incerca sa-i incurcam si de data aceasta”, a comentat el.

Partida Spartak Trnava – Steaua Bucuresti, din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20.30, pe stadionul Antona Malatinskeho. In tur, echipa slovaca a castigat la Bucuresti cu scorul de 1-0.