Antrenorul Olandei de Cupa Davis: Romania este mai puternica!

780

cupa-davis-clujAntrenorul echipei de Cupa Davis a Olandei, Raymond Knaap, a declarat, luni, inaintea primul antrenament de la Brasov, ca meciul va fi unul interesant, mai ales ca „Romania de acum nu mai este cea de anul trecut”.

„Va fi un meci interesant. De aceasta data, echipa Romaniei nu mai este cea de anul trecut, pentru ca are in componenta cei mai buni jucatori, iar cel mai bun exemplu este Victor Hanescu, un tenisman care este foarte greu de batut. In plus, au avantajul propriului teren, iar asta ar putea conta. Sunt motivati si dornici sa castige si de asta spun ca va fi interesant de urmarit ce se va intampla in teren. Noi ne dorim foarte tare victoria si speram sa stea lucrurile la final asa cum s-a intamplat si la fotbal, insa nu putem compara fotbalul cu tenisul. Ca si scor, da, ne-am dori acelasi lucru, sa avem castig de cauza, insa nu va fi usor”, a spus Knaap.

Echipa de Cupa Davis a Olandei a efectuat, luni, primul antrenament in Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibasi”. La sedinta de pregatire au participat toti jucatorii.