Lucian Sanmartean este foarte aproape de o revenire in Liga 1, dupa ce o va parasi pe Al Ittihad, la 9 luni de la transferul sau in Arabia Saudita.

Mijlocasul de 35 de ani va reveni in Liga I, anunta o sursa apropiata clubului arab pentru www.sport.ro: „A negociat cu Astra Giurgiu, iar din ce am inteles, ar fi semnat deja”.

Plecarea lui Sanmartean de la Ittihad era inimenta dupa ce echipa lui Boloni s-a inteles cu Mbark Boussoufa, marocanul fost la Anji, Lokomotiv Moscova si Anderlecht.

Sanmartean a venit la meciurile nationalei cu Ungaria si Grecia, apoi s-a intors la Riad pentru a discuta rezulierea cu sefii lui Ittihad. Chiar daca i s-a transmis din partea conducerii ca e un fotbalist apreciat, iar fanii l-au asaltat cu mesaje, Sanmartean a fost anuntat ca e aproape imposibil sa mai ramana. Ittihad a lucrat la ultimul transfer important al verii, Boussoufa, fotbalist pe care l-a convins in cele din urma sa semneze. In Arabia Saudita se mai asteapta doar anuntul oficial pe site-ul clubului legat de rezilierea contractului cu Sanmartean.

Lucian Sanmartean are 19 meciuri si doua goluri marcate dupa transferul la Al Ittihad.

Sursa: sport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here