ANUNT SOC: Florin Costea se LASA de fotbal. Vezi motivul!

1014

Reactia incredibila a lui Florin Costea in urma scandalului in care a fost implicat. Acesta a anuntat intr-un comunicat oficial ca se lasa de fotbal daca se dovedeste ca este vinovat. Dupa ce i-a aparut numele in scandalul de prostitutie ce a atins si fotbalul romanesc, Florin Costea ameninta ca se lasa de fotbal.

Avocatul fratilor Costea, Dan Idita, a publicat un comunicat prin care afirma ca Florin Costea a anuntat oficial ca se lasa de fotbal daca se adevereste ca are legatura cu aceasta retea:

„Cu privire la informatiile aparute in presa conform carora Florin si Mihai Costea ar fi fost clientii unei retele de prostituate de lux, va precizam ca aceste informatii sunt total neadevarate, motiv pentru care vom da in judecata respectiva publicatie, solicitand daune morale.

Articolele respective sunt pure inventii, defaimatoare ce discrediteaza imaginea clientilor mei. De acum inainte, acest gen de articole la adresa clientilor mei vor face obiectul unor actiuni in instanta. S-a ajuns prea departe. Florin Costea mi-a spus ca este hotarat sa isi apere reputatia in instanta oricat ar dura procesele si daca se dovedeste ca macar 1% din cele scrise in aceste articole, maine se lasa de fotbal. Avocat Dan Idita”

Se pregateste de nunta!

Vestea a venit ca un soc pentru toata familia Costea si nu numai, Florin pregatindu-se de nunta cu handbalista Ada Nechita. Cei doi doreau sa isi lege destinele anula cesta si sa aiba chiar un copil, insa scandalul in care este implicat Florin Costea poate avea repercusiuni grave asupra vietii private a celor doi sportivi. Jucatorul stelist neaga insa cu vehementa informatiile aparute in presa, sustinandu-si nevinovatia in fata familiei