VESTEA CARE A SOCAT FOTBALUL: Tito Vilanova RENUNTA la Barcelona! Se intoarce Pep?

658

fotos_triplet_www.fcbarcelona.cat_4_.v1335549747Tito Vilanova, al carui cancer a recidivat, se va retrage din postul pe care il detine, gruparea catalana urmand sa caute un inlocuitor pentru restul sezonului, informeaza presa internationala.

In varsta de 44 de ani, Vilanova a suferit in noiembrie 2011 o operatie in cadrul careia i-a fost indepartata o tumora de la glanda parotida, insa boala a recidivat, potrivit presei spaniole.

Cotidianul catalan Sport  scrie, miercuri, in editia online, ca antrenorul formatiei FC Barcelona, Tito Vilanova, va fi supus unei interventii chirurgicale joi, dupa ce i-a fost detectat un ganglion la doi centimetri de locul in care i-a fost extirpata o tumoare, in 2011.

„Daca totul decurge conform planului, Vilanova isi va petrece Craciunul acasa, iar intr-o luna va reveni la antrenamente”, scrie Sport, citand surse medicale.

Tito Vilanova a semnat in luna aprilie un contract pe doi ani cu FC Barcelona, dupa ce Josep Guardiola s-a retras de la conducerea tehnica.

FC Barcelona are noua puncte avans in Primera Division si a inceput deja tratativele pentru inlocuirea lui Vilanova.

Conferinta de presa programata pentru miercuri a fost anulata, ca urmare a acestei vesti.

Sub conducerea lui Vilanova, FC Barcelona a reusit cel mai bun start din istoria Primera Division, inregistrand 15 victorii si un egal in cele 16 etape disputate. De asemenea, gruparea catalana este calificata in optimile Ligii Campionilor.

Tito Vilanova ar putea fi supus unei noi interventii chirurgicale, dupa ce medicii i-au descoperit o tumora, informeaza El Mundo Deportivo.

La 22 noiembrie 2011, Vilanova a fost operat pentru a i se extirpa o tumora la glanda parotida. Acum, o noua investigatie medicala a aratat aparitia unei alte tumori. Presa spaniola scrie ca ar fi vorba de o recidiva.

Pana in prezent, FC Barcelona nu a comunicat nimic pe acest subiect. Gruparea catalana a suspendat toate activitatile aflate in programul de miercuri.

Vilanova este antrenorul Barcelonei din aceasta vara, cand l-a inlocuit pe Josep Guardiola.