Ar fi o REVENIRE de SENZATIE! Chivu: „Sigur ca mi-ar placea sa ma intorc”

913

Cristi Chivu nu exclude o revenire in fotbal, dupa ce s-a retras in urma cu un an si jumatate, potrivit MEDIAFAX.

Cristi Chivu, 34 de ani, s-a retras din fotbal de un an si jumatate, insa nu exclude o revenire. Fostul fundas n-a renuntat la viata sportiva si in tot acest timp s-a pregatit intens.

Romanul a anuntat ca vrea sa se intoarca la Inter, insa a lasat un semn de intrebare. N-a lamurit situatia daca vrea sa revina ca fotbalist sau in staff-ul echipei italiene.

„Este o intrebare care trebuie pusa celor din club. Cu siguranta, Inter este in sufletul meu. Sigur ca mi-ar placea sa ma intorc. Clubul, antrenorul si jucatorii stiu foarte bine care este obiectivul in acest sezon. Cred, totusi, ca e prematur sa vorbim despre Scudetto, abia au trecut trei etape. Doar in ianuarie va fi clar ce echipe pot lupta pina la capat. Inter poate realiza lucruri importante, iar faptul ca nu joaca in Europa reprezinta cu siguranta un mare avantaj. In mod sigur, lotul e cel mai puternic din ultimii ani. Cistiga la capitolul incredere, dar e nevoie sa lucreze in continuare, iar in acest fel sezonul va fi cu siguranta pozitiv”, a declarat Chivu pentru fcinternews.it.

…despre jucatorul care l-a impresionat: „Felipe Melo m-a impresionat cel mai mult. Are o mare liniste in joc si e stapin pe driblingurile sale. L-am intilnit in urma cu multi ani si se pare ca a ramas acelasi jucator”.

Cristi Chivu a jucat pentru Inter din 2007 pina in 2014 si a strins nu mai putin de 168 de meciuri in toate competitiile pentru nerazzurri.