Arbitrii englezi vor fi inregistrati non-stop pe teren!

972

Arbitrii meciurilor din primele esaloane ale fotbalului englez vor fi inregistrati in ziua partidelor, dupa scandalul legat de Mark Clattenburg, cavalerul fluierului acuzat ca ar fi utilizat un limbaj rasist fata de unul dintre jucatorii echipei Chelsea, anunta Reuters.

Sefii arbitrajului din Anglia doresc sa evite aparitia unui incident asemanator. Clattenburg a fost exonerat joi de Federatia engleza de fotbal (FA), dupa incheierea anchetei ce l-a vizat pe arbitru, in urma unei plangeri depuse de Chelsea.

Brazilianul Ramires, mijlocasul lui Chelsea, a declarat ca l-a auzit pe Clattenburg spunandu-i coechipierului sau nigerian John Obi Mikel „taci, maimuta!”, in cursul meciului cu Manchester United, disputat pe 28 octombrie.

Mike Riley, seful arbitrilor din Anglia, a anuntat ca acestia vor fi inregistrati in ziua partidelor, „pentru a reduce riscul repetarii unui episod de aceasta natura”.

„Arbitrii nostri sunt reputati in lumea intreaga pentru profesionalismul, impartialitatea si integritatea lor”, a adaugat Riley.