Arda Turan: Am fi fericiti cu sase puncte din dubla cu Romania!

879

Mijlocasul Arda Turan (Atletico Madrid) a declarat ca echipa Turciei nu va avea o misiune usoara in meciul de vineri cu Romania, din preliminariile CM-2014, pe care nu trebuie sa-l piarda, dar ca o eventuala infrangere nu ar insemna sfarsitul lumii.

„Am fi fericiti sa luam toate cele sase puncte din dubla cu Romania si Ungaria, doua victorii ar fi foarte bune. In special meciul de vineri cu Romania va fi unul pe care nu avem voie sa-l pierdem. E important sa nu pierdem niciun meci, ar putea conta in economia grupei, iar doua eventuale remize s-ar putea dovedi pretioase. Nu avem o misiune usoara, intalnim un adversar valoros. Echipa Romaniei sta bine in defensiva. Vrem sa castigam, dar nu cred ca este cazul sa atacam orbeste in fata unei astfel de formatii. Trebuie sa tinem jocul sub control si sa avem rabdare. Oricum,

infrangerea cu Olanda nu a fost sfarsitul lumii si nu va fi sfarsitul lumii nici in cazul unui nedorit esec cu Romania”, a spus Arda Turan, citat de publicatia Vatan.

Mijlocasul Emre Colak (Galatasaray Istanbul) a afirmat ca nationala Turciei are forta sa invinga ambele adversare. „Putem obtine sase puncte din partidele cu Romania si Ungaria”, a comentat el.