Arsenal prelungeste contractul cu Wenger chiar daca nu a castigat niciun trofeu in ultimii sapte ani

916

Conducerea clubului Arsenal Londra ii va oferi tehnicianului Arsene Wenger, in varsta de 62 de ani, un nou contract, desi echipa engleza nu a mai castigat niciun trofeu in ultimele sapte sezoane!

Actualul contract al lui Wenger este valabil pana in 2014, iar tehnicianul are un salariu anual de sapte milioane de lire sterline.

„Nu este sentimentalism sau o recompensare a serviciilor, ci este increderea ca avem un tehnician extraordinar, care iubeste acest club si este cel mai bun om care sa ne duca mai departe. Suntem increzatori in directia in care se duce clubul. Devenim puternici si suntem foarte bine plasati. Speram si credem ca Arsene va fi alaturi de noi in progresele pe care le facem. El este scris in ADN-ul nostru, este intr-o forma extraordinara. A jucat recent in cateva meciuri ale stafului. Cand il vezi la marginea terenului nu arata asa de bine, dar daca il trimiti pe teren este inca in forma, rapid si un bun jucator”, a declarat directorul executiv al gruparii londoneze, Ivan Gazidis, conform Daily Mail.

Arsene Wenger antreneaza echipa Arsenal din 1996 si a castigat cu aceasta de trei ori campionatul Angliei, de patru ori Cupa si de patru ori Supercupa Angliei. Ultimul trofeu al formatiei londoneze sub conducerea lui Wenger este Cupa Angliei, castigata in 2005.