ASA SE EXPLICA TOTUL Ibrahimovic: Pentru a juca bine trebuie sa fiu nebun!

1026

Atacantul Zlatan Ibrahimovici a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului L’Equipe, ca pentru a juca bine trebuie sa fie putin nebun si a subliniat ca vrea sa castige Liga Campionilor alaturi de Paris Saint-Germain.

„Pentru a juca bine trebuie sa fiu nebun. Daca incep sa ma destind, nu va fi de bine. Cand esti multumit de tine, te relaxezi. Pentru a fi bun trebuie sa simti o furie. Am nevoie de nebunie pentru a fi bun pe teren. Oamenii vorbesc mult. Ma judeca fara sa ma cunoasca. Dar asta face parte din folclor si imi place. Cu cat se scriu mai multe prostii, cu atat mai bine. Pentru ca acest lucru imi da mai multa energie, mai multa adrenalina sa fac mai multe in teren. Nu vreau sa fiu perfect. Nu-mi place ideea de perfectiune. Pentru mine, nimeni nu e perfect. Cel care se crede perfect face cea mai mare prostie..”, a afirmat Ibrahinmovici.

In ceea ce priveste salariul sau, Ibrahimovici a spus: „Pentru calitate trebuie sa platesti un pret, nu? Calitatea nu este gratuita. Si apoi nu inteleg de unde aceste critici. Acesti bani vor genera mai multe impozite in Franta. Deci politicienii ar trebuie sa fie multumiti, nu? Este foarte ciudat… Bani aveam si inainte sa vin aici. Am venit la Paris pentru provocarea lansata”.

Jucatorul suedez considera ca noua sa echipa nu este obisnuita sa castige titluri: „Atentie, eu vreau sa castig Liga Campionilor, dar luam lucrurile pe rand, meci dupa meci, etapa dupa etapa. Cand City a iesit din grupe sezonul trecut, asta nu a insemnat ca este o echipa slaba, ci pur si simplu fara experienta. Aceasta lipsa de experienta afecteaza si PSG, dar nu ne impiedica sa credem in noi. Echipa nu mai este obisnuita sa castige titluri importante. PSG nu a mai castigat niciun titlu de foarte mult timp. Trebuie sa castigam mai intai un astfel de trofeu, asa cum a reusit Manchester City recent. In urma cu trei ani, City ce era? Nimic. Nimeni nu se interesa de echipa asta”, a declarat Ibrahimovici, care a mai spus ca toata lumea vrea ca echipa sa sa esueze, insa el considera acesta un lucru pozitiv si un adevarat simulent.