Astra a pierdut cu 2-0 in fata echipei Maccabi Haifa! Video

1560

Astra Giurgiu a pierdut in fata echipei din Israel, Maccabi Haifa cu scorul de 2-0 (1-0) dupa ce Maccabi a marcat prin Ruben Rayos ”Rayo” (30) si Alon Turgeman (61)., relateaza agerpres.ro. Vezi si rezumat video!

 

astra23

Vicecampioana Israelului a avut prima ocazie mare de gol in chiar minutul 4, prin Ezra, care l-a crosetat scurt pe Matel si a tras, dar Lung jr a respins. Lung a intervenit foarte bine si in min. 22, la o centrare foarte periculoasa in careu, iar in min. 25 a salvat golul in fata aceluiasi Ezra, care l-a depasit usor pe Matel. Maccabi a deschis scorul in min. 30, prin spaniolul Rayo, din lovitura libera de la circa 23 de metri, cu toata opozitia lui Lung.

Lung a intervenit excelent la sutul lui Katan (32) si a salvat echipa de la gol in min. 41, cand Junior Morais a comis hent in careu, dar portarul Astrei a aparat sutul telefonat al lui Rayo. Astra a avut cateva incursiuni la poarta israelienilor, dar acestea s-au stins in preajma careului advers. Sunt de notat, totusi, suturile lui Ivanovski (9) si Cristescu (36), care au ratat tinta, insa.

Dupa pauza meciul a fost echilibrat o perioada, dar Maccabi a reusit sa se desprinda in min. 61, cand Alon Turgeman a marcat cu un sut la coltul lung, dupa o faza la care Cristescu a respins nefericit balonul: 2-0. Astra a acuzat socul si Ezra a fost din nou aproape de gol, in min. 65, dar Lung a salvat situatia in cele din urma. Lung s-a mai opus golului si in min. 67, cand Abuhazira a ramas singur cu el.

Astra si-a creat si ea o situatie de gol, prin Ivanovski, insa sutul macedoneanului s-a dus peste poarta (69). Abuhazira a fost aproape de gol, pe un contraatac supranumeric, dar a ratat incredibil in fata lui Lung (72), dupa ce Budescu si Junior Morais au conlucrat lamentabil la un corner al giurgiuvenilor. Rayo a tras periculos (73), dar peste poarta, nestingherit de apararea Astrei. Si Golasa l-a intrebuintat pe Lung in min. 77, cu un sut de la marginea careului. Imediat, Ezra a tras periculos, dar pe langa tinta (78).

Astra a facut un joc foarte slab si doar portarul Lung si sansa au facut sa piarda la o diferenta de scor ce poate fi remontata in mansa a doua, din 29 august, la Piatra Neamt.