Astra – Copenhaga s-a terminat 1-1! Sanse mici de Liga Campionilor pentru romani!

2830

Astra Copenhaga 1-1 Delaney egaleaza cu un sut de la marginea careului de 6 metri, fara sanse pentru Lung Junior.

delaney copenhaga

Astra – Copenhaga 1-0. Teixeira deschide scorul la Giurgiu. Partida se desfasoara in direct pe digisport1.

Astra Giurgiu se afla la al patrulea sezon consecutiv in cupele europene, primul insa in Liga Campionilor. Pana in acest an, performanta de varf a Astrei in Europa a fost calificarea in grupele Europa League, in 2014.
FC Copenhaga s-a calificat ultima oara in grupele Ligii Campionilor in urma cu trei ani. In 2011, danezii au ajuns chiar in optimile Champions League.

Campioana pentru prima oara in istorie, Astra vrea sa mai bifeze o premiera. Echipa din Giurgiu viseaza la calificarea in grupele Ligii Campionilor, iar pentru asta trebuie sa treaca de danezii de la FC Copenhaga in turul III preliminar si apoi sa spere la inca o surpriza in play-off. Misiunea va fi si mai grea fara suspendatul Sumudica pe banca si dupa 1-4 acasa cu Dinamo, in prima etapa din Liga 1.
Filipe Teixeira resimte si el lipsa lui Marius Sumudica in debutul noului sezon.
„Normal ca pentru noi e o pierdere. Nu e prima data cand se intampla asta cu noi. Suntem cu el de un an si echipa stie foarte bine ce trebuie sa faca”, crede „veteranul” giurgiuvenilor.
Astra si FC Copenhaga s-au intalnit si in urma cu trei saptamani in Slovenia. Teixeira a marcat singurul gol al amicalului castigat de romani.