Astra doar egal cu Severinul. Stelea dat afara la televizor!

778

Astra a reusit doar un 1-1 cu nou promovata CS Turnu Severin. Antrenorul ploiestenilor Bogdan Stelea a fost demis la televizor de patronul Astrei, imediat dupa meci.

Pentru Astra a marcat Sadat ’73, iar pentru CS Turnu Severin a inscris Vancea ’45+1. In minutul 45 +1, Vancea a deschis scorul cu un sut sub transversala. Bukari Sadat a readus egalitatea pe tabela de marcaj, in minutul 73, cand a reusit sa marcheze primul sau gol in Liga I.

Astra:

Lung – Matel, Gaman, Melinte (Di Stefano ’90+1), Barboianu – Enache, Takayuki, Muresan, Morais (Bukari Sadat ’60) – Fatai, Ivanovski (William ’85). Antrenor: Bogdan Stelea

CS Turnu Severin:

Marinescu – Giurgiu, Balau, Mitic, Buleica – Dandea, Neacsa (Zaharia ’68), Moutinho (Golic ’90+1), Patrascu, Thomas (Olah ’80) – Vancea. Antrenor: Marian Bondrea

Cartonase galbene: Takayuki ’26, Barboianu ’40 / Patrascu ’14, Mitic ’52, Thomas ’67, Moutinho ’77

Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Hategan.

 

Stelea dat afara intr-un mod penibil

„Pentru mine a fost un mare soc ca domnul Gheorghe l-a numit antrenor pe Bogdan Stelea. Am vazut interviul lui Stelica, a zis ca el antreneaza o echipa nou-promovata…sa-si faca bagajele si sa plece la o nou-promovata, impreuna cu toata echipa lui. Domnul Dinu Gheorghe trebuie sa raspunda pentru toti banii pe care i-a cheltuit pe jucatori si pentru numirea lui Bogdan Stelea. Putem concura pentru cea mai proasta echipa din Liga I. Echipa nu a jucat si nu joaca nimic. Puteam fi fara antrenor, putea sa antreneze portarul echipei. Am ceva solutii, o sa-l rog pe Gigi Multescu sa vina el la Astra. Ne cunoastem bine unul pe altul. Incepand de astazi, domnul Multescu este noul antrenor al Astrei. Anul trecut a preluat o echipa moarta, pe Petrolul, si a salvat-o”, a declarat Ioan Niculae la Digi Sport.