CUPA ROMÂNIEI

Astra – Petrolul in returul semifinalei din Cupa Romaniei, 20:30, Pro TV! Ce le ofera Lucescu jucatorilor daca se califica!

Astra  Petrolul in returul semifinalei din Cupa Romaniei, 20 30, Pro TV! Ce le ofera Lucescu jucatorilor daca se califica!Astra primeste vizita “lupilor” de la Petrolul, in returul semifinalei din Cupa Romaniei care va incepe la ora 20:30 in direct pe Pro TV.

Astra si Petrolul se lupta si pentru premii de zeci de mii de euro.

Fiecare formatie are pregatit cate un bonus consistent de cate 20.000 de euro de jucator daca intra in posesia trofeului. In plus, surse apropiate “lupilor” sustin ca fotbalistii ploiestenilor vor avea de impartit un premiu de 30.000 de euro exclusiv din partea antrenorului Razvan Lucescu daca ajung in finala.

Se porneste de la 0-0, dupa mansa tur, iar antrenorii celor doua echipe au transmis ca vor fi prudenti.

“Un meci echilibrat, iar jucatorii trebuie sa fie gata sa dea totul pe gazon. Vom incerca sa inscriem”, a comentat Florin Marin.

“Plecam cu un usor avantaj, orice alt rezultat de egalitate in afara de 0-0 ne califica. Am exersat si loviturile de la 11 metri. Nu stiu daca va fi o partida frumoasa, dar va fi interesanta. Cine va reactiona mai repede, acela va fi avantajat. Eu cred ca stiu echipa Astrei, dar poate se mai intampla ceva”, a spus Razvan Lucescu.

Sursa: gsp.ro

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP