Imagini de la antrenamentul echipei nationale a Romaniei. Antrenament Romania.Astazi de la ora 21.45 se joaca partida Grecia-Romania contand pentru mansa tur a play-off-ului Cupei Mondiale din Brazilia pe Stadionul „Giorgios Karaiskakis” din Pireu. Romania isi joaca sansa pentru a rescrie din nou istorie in fotbalul mondial. Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, la Pireu, ca nationala Greciei este mai valoroasa, mai experimentata si are prima sansa in barajul de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia.

 

”Se anunta un meci dificil pentru ambele echipe. Dupa cum am mai spus, Grecia este mai valoroasa si mai experimentata si are prima sansa, dar si noi ne dorim calificarea si vom face tot ce e posibil pentru a o realiza”, a afirmat Piturca.

 

Selectionerul a recunoscuta ca exista emotii mari inaintea partidei tur de vineri, a spus ca e dificil pentru ambele echipe, dar mai ales pentru cea care va rata calificarea.

Fernando Santos considera ca Romania „este tare ca si grup”.

„Nu cred ca exista o favorita in astfel de meciuri in care un mic detaliu poate schimba totul. Si nu uitati ca barajul are doua manse, una la noi si una la Bucuresti. Vor fi doua meciuri grele pentru ambele echipe. Bineinteles ca exista o presiune psihologica, in ambele tabere. Am studiat bine adversarul, jucatorii nostri stiu lucrurile pe care trebuie sa le exploateze. Romania este o echipa puternica si ne asteapta o confruntare dificila. Nici noi, nici Romania nu vom juca la egal. Probabil Romania se va axa pe defensiva si va incerca sa ne surprinda pe contraatac. Si noi vom incerca sa-i surprindem, sa castigam”, a spus Santos, informeaza publicatia Sport.

 „Va conta mai putin cine joaca si cine lipseste. Cred ca se va juca si la asteptare, ambele echipe vor incerca sa marcheze primul gol si in primul rand sa nu primeasca. Cu tot respectul pentru Romania, am incredere nelimitata in jucatorii mei. Am incredere ca noi ne vom califica. Da, arbitrul este portughez, dar se joaca Grecia – Romania, deci eu sunt grec”, a mentionat tehnicianul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here